категорії: блоґ-запис

酒精 _ 精神分裂症 (Yosono Seishimbunretsusho )

Чудовий тиждень. Він був одним з таких, котрі на старості літ пригадують бабці оточені котами та пахнучими мелісою)

Торі був дуже крутим) я так рада, що все ж туди поїхала. І навіть той факт, що мене, як завжди, всі кинули (я вже звикла), не дуже засмутив, адже є в моєму житті така чудова людина, як Ігос, що, як мій брат (!ХДД) мене виручив))) Я вдруге в житті пила енергетики, та не знаю, чи то від них мене так перло, чи то моя енергія, що подавлювалася останні півроку. Стільки народу, стільки вражень! А потім ді-джей сет з дарк електро та опенінгами, під котрі я протанцювала ніч) Іго-го швидко здався і пішов сидіти на стільчику та дивитись мультики)))))

Щось, в цьому році Торі фест з фестивалю альтернативної Японської культури та візуального шоку перетворився на аніме фестиваль. Одні косплеєри та анімешники там були. З візуального шоку – пара осіб після опівночі. В їх числі – Зорг) це взагалі весела історія)))) отже так, є в контакті групенція – Готи. Вона найдревніша там і найсуворіша) і хоча стереотипної готики там немає ані крихти, группа рулезна) принаймні люд) отже, є там крутезна бабенція – Жанна Зорг. І не знаю, з якого такого дива, але завжли думала, що вона з Пітеру) а тут, ходжу я з Іго-го по Бінгачу – дивлюсь, знайома дівчина) Виявилось – дійсно Зорг))))) ох і ж вона й весела)))) знову прийшла на паті зі стандартним атрибутом – водяним пістолетом-членом))))) та ще й обруч з блимаючими членами зодягла))))))))))))))))) така кумедна була)))) Зорг взагалі дуже класна тітка))) рада, що тепер знайомі особисто)

а ще там були японці) такі пафосні... куди там Києву? а тим паче мені) піпець) скільки там їх, а понтів вагон і маленька тележка) а російські косплеєри були відверто гімняними. хіба що костюми круті. а так – бє. а от наші були дуже класними. Особливо Тоторо))))))) був косплей на Міядзаківського Тоторо)))))))) такий класний) навіть зараз пригадую і посміхаюсь як дурна)))))))))

Я труси спіймала!))))) ніколи нічого не ловила, коли в натовп кидають речі) а тут – труси)))) стрінгі червоні))))) х) їх Іго-го вже міряв) сказав – харош))))))))))

 

ух, втомлена була жах як) ну, вже ніби норм)

а ще, я сама в метро їздила! уявляєте, я, та, що боються ескалаторів, сама в метро????? для мене це ого-го!

 

і під кінець – стосовно назви) там написано японською "Чужа шизофренія". Справа в тім, що я ніби як японську вчу, котру вже з нового року не діставала. Та коли активно займалася – ця фраза була всюди де я сиджу замість імені, прізвища та нікнейму. А тут вона стала в тему)

мене безщадно гвалтує моя муза, а тому пішла я чогось творити)

всім гарного настою і арігато, що читаєте)

щиро ваша Неррі)