категорії: блоґ-запис

Нікині сни, день народження, останні пари та 9 днів до нового року

Грудень дуже насичений, а я ще не писала жодного разу.

12.12 в мене був мій 18тий день народження. На пам"ять в мене залишилося тату (поки не покажу – треба ще корегувати), подарунки друзів та теплі спогади про холодний вечір. Взагалі – ми дуже добре посиділи) позитивно та звабливо, адже дресс код був в нас хентайний))))))) такі от були ми всі сєкасні анімешні люди) особливо Юлічка у латексному комбідресику)) моя звабниця)

Пари скінчились, привіт сесія.

а ще останні 2 дні (а точніш ночі) мені сняться еротинчі картинки з участю моїх колишніх..... це так дивно. 2 ночі поспіль. Ну, хоч якась еротика у житті є, хоч і уві сні.

А ще я збираю гроші на тату-обладнання) буду партачити) хто хоче фірмового партака – дзвоніть))))))))) Просто, як виявилось, моя мамця в юні літа була тату майстром) била круті речі гімняною тачкою зі шприца і моторчика)))))))) це так по-радянському)))) ну, мені сказала дівчинка, котра била мені моїх кроликів, що я  круто малюю і мені треба спробувати. А потім і така історія про маму. Коротше, це все мене надихнуло і тепер я інтенсивно збираю гроші на міккі шарпз гібрид за 340 баків....(( а тому, сподіваюсь до осені вже обзавестись такою лялечкою) і буду вчити давнє ремесло)

власне тому останні дні я інтенсивно читаю всі інтернет-статті та тематичні форуми і вивчаю теорію) може, щось з мене й вийде)) буду бити ієрогліфи і надупники)) а ше зірочки)

поки що все)